06
november
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

18 november gratis Wintercheck bij de smart centers en kans op een miljoen!

Wie op zaterdag 18 november een gratis Wintercheck laat uitvoeren bij één van de smart centers in Nederland, maakt kans op een miljoen euro! Voor de vijfde keer organiseert smart de nationale Wintercheck-drive-in. Bezitters (m/v) van een smart kunnen dan bij alle smart centers terecht voor een deskundige Wintercheck, die tijdens de actiedag gratis wordt uitgevoerd. Wie op 18 november zo’n Wintercheck laat uitvoeren – een verstandig besluit nu de koude periode van het jaar zich weer aandient – krijgt zelfs een heel Staatslot voor de trekking van 10 december met kans op de hoofdprijs van een miljoen cadeau, inclusief de jackpot. Bovendien heeft het smart center een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk voor meer informatie en adressen van de smart centers op www.smart.nl of bel het smart infocenter op 0900.84.86 (10 cpm).

Bij de smart Wintercheck controleren de deskundige technici van het smart center elke smart op een aantal punten die met name in de winter van belang zijn. Zo wordt gekeken naar de conditie en werking van de verlichting, de ruitenwissers en -sproeiers, de niveaus van de diverse vloeistoffen, de staat van banden, accu, remmen en het koelsysteem. Het kan overigens druk worden tijdens de Wintercheck-drive-in, zoals in de afgelopen jaren is gebleken, dus het is wel verstandig om even een afspraak te maken voor het laten uitvoeren van de controle op zaterdag 18 november. Wie die dag niet kan, heeft overigens nog tot en met 28 februari 2007 de tijd om een smart Wintercheck te laten uitvoeren, voor het scherpe tarief van € 9,95.

Alle smart-rijders (m/v) krijgen een uitnodiging voor de Wintercheck-drive-in met daarbij een couponboekje voor de gratis smart Wintercheck op 18 november en een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo zijn er flinke kortingen op het BRABUS Edition pakket, waarmee elke smart een heel eigen aanzien krijgt, op interieurmatten en op basisdragers in combinatie met skihouders, ski- of snowboarddragers of dakboxen.

Ook op sneeuwkettingen is er extra voordeel, evenals op de stoere traveller bag uit de originele smartware collection.