19
februari
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

10 Mercedes-Benz Sprinters voor Flora-Nova

Groenvoorzieningsbedrijf en handelskwekerij Flora Nova uit Ophemert heeft onlangs tien nieuwe Mercedes-Benz Sprinters in gebruik genomen. De aantrekkelijke kilometerkostprijs en de kwalitatieve uitstraling zijn punten waar de bestelwagens met de zilveren Ster op scoren. Bij de overdracht van de sleutels werd stilgestaan bij de goede relatie die de groenspecialist en Mercedes-Benz dealer Rüttchen Tiel al jaren onderhouden.

Flora Nova

Flora Nova is een landelijk opererend allround groenbedrijf dat met ruim 120 gemotiveerde medewerkers vooral op de zakelijke markt actief is. Bedrijven, instellingen, hotels, overheidsinstellingen maar ook particulieren maken graag gebruik van de producten en diensten die de specialist aanbiedt. Belangrijkste activiteiten zijn het ontwerpen van tuinen, groenvoorzieningen en terreinen. Ook het verzorgen en planmatig onderhouden van het groen rekent Flora Nova tot haar takenpakket. Via het dochterbedrijf, de handelskwekerij, wordt beplanting uit eigen kweek geleverd en verhandeld.

10 nieuwe Sprinters

Het ongeveer zestig eenheden tellende wagenpark bestaat voor ca. 90% uit Mercedes-Benz voertuigen. Flora Nova maakt al bijna veertig jaar gebruik van de producten en diensten van Mercedes-Benz. Naast personenwagens en distributietrucks, maakt men voor het vervoer van man en materieel gebruik van een groot aantal bestelwagens. Onlangs werden daar tien nieuwe Mercedes-Benz Sprinters van het type 209 CDI en 211 CDI aan toegevoegd. Vaste mobiliteitspartner Rüttchen Tiel, met wie Flora Nova al jaren een zeer prettige en constructieve relatie onderhoudt, nam ook deze keer de aflevering van de groen-witte bestelwagens voor haar rekening.

Kilometerkostprijs & uitstraling

Directeur van Flora Nova Jan Kees van der Wal is bijzonder enthousiast over de nieuwe Sprinters: “Wij komen op veel verschillende plaatsen en het beeld dat men van ons bedrijf heeft, wordt in hoge mate bepaald door onze medewerkers en het materieel. Ik vind het daarom belangrijk dat ons wagenpark een kwalitatieve uitstraling heeft. Bovendien leert onze ervaring dat de optelsom van een gunstig brandstofverbruik, weinig onderhoud en een hoge restwaarde, leidt tot een aantrekkelijke kilometerkostprijs. Die is ongeëvenaard!” Alle Mercedes-Benz Sprinters zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak. Dit beperkt niet alleen het verbruik en de slijtage tot een minimum, ook het comfort en de veiligheid voor de chauffeur wordt aanzienlijk verhoogd.