15
februari
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

 Twee nieuwe Atego’s 1318 voor fijnmazige distributiewerkzaamheden

  • Twee nieuwe Atego’s 1318 voor fijnmazige distributiewerkzaamheden

  • Eerste indruk: wendbaar, overzichtelijk, ergonomisch en comfortabel

  • Al 25 jaar prettige relatie met Mercedes-Benz Den Haag

Initial Hokatex behoort tot Rentokil Initial plc., wereldwijd een toonaangevende leverancier van (facilitaire) diensten aan bedrijven en instellingen. In Nederland is Initial Hokatex de grootste aanbieder op het gebied van fullservice verhuur van toiletgroepdiensten, bedrijfskleding, linnengoed en schoonloopmatten.

Voor het realiseren van haar landelijke dienstverlening beschikt het bedrijf over een indrukwekkend wagenpark van circa 135 Mercedes-Benz bestelwagens (Vario’s) en trucks (Atego’s). Sinds kort zijn door Initial Hokatex twee nieuwe Mercedes-Benz Atego’s 1318 in gebruik genomen. Daarmee is Initial Hokatex één van de eerste bedrijven in Nederland dat rondrijdt met het nieuwste type van de succesvolle Atego. Beide Atego’s worden ingezet door de distributiecentra in Amsterdam en Leeuwarden.

De uiterst wendbare en overzichtelijke Atego heeft uitstekende rijeigenschappen en vormt daarmee het ideale voertuig voor de fijnmazige distributie in de krappe stadskernen. De lage instap blijkt ook ideaal bij de vele afleveradressen waar de goederen dagelijks worden geleverd. Bovendien draagt de goede uitstraling van de Atego bij aan het gewenste imago van Initial Hokatex. Het fraaie, vernieuwde uiterlijk aan de buitenzijde van de Atego komt ook terug in de binnenzijde van de cabine. De ergonomische stoelen en de functionele indeling zorgen ervoor dat de chauffeurs comfortabel en fit hun werkzaamheden kunnen verrichten. Met name de Telligent -automaat ontlast de chauffeurs bij het vele stoppen en optrekken. Deze automatisch schakelende versnellingsbak is uniek in het distributiesegment. Dit systeem zorgt tevens voor grotere betrouwbaarheid, meer besparingen en verbeterde veiligheid voor de chauffeurs, de andere weggebruikers en de lading.

Beide Atego’s zijn afgeleverd door de officiële dealer Mercedes-Benz Den Haag, met wie het bedrijf al ruim 25 jaar een zeer goede samenwerking heeft.

Foto: R. Harsveld Mercedes-Benz Den Haag en rechts de heer H. baks fleetmanager Initial Hokatex.